Kasikasima, dag 4

We hebben het gehaald! Vandaag zijn we de Kasikasima berg opgeklommen.

In twee uur en drie kwartier naar de top. Vier flinke heuvels op en af en dan nog de klim vanaf de voet naar één van de twaalf toppen. Door de warmte en vochtigheid was de tocht super zwaar. Op de top aangekomen krijg je direct weer energie door het fantastische uitzicht en de wind die daar waait.Op de top hebben we een uurtje gerust, water drinken en beetje eten.

Het uitzicht was fantastisch, op zo'n moment weet je weer waarvoor je het gedaan hebt.

Tjonge wat hebben we gezweet, het gutste door mijn buff-hoofdband heen en mijn zakdoek heb ik meerdere keren uitgewrongen.

De terugweg deden we in een behoorlijk tempo, in één uur en drie kwartier waren we weer terug maar ik ging daar wel helemaal kapot.
Koude rillingen, kramp, de warmte en de inspanning. Echt blij om weer terug te zijn in het kamp.

Aangekomen in het kamp heb ik mijn schoenen uitgedaan en de rest van de spullen in de rivier uitgedaan en gewassen.

In de rivier kreeg ik in beide bovenbenen kramp, auw. Na de kramp hebben we met z'n vieren nog in de stroomversnelling gelegen vlak bij ons kamp, gratis massage!

De dieren van vandaag: zijde aapjes, zwarte spinnen apen, bruin en grijze kapucijn aapjes, cock-on-a-rock vogel (knal oranje) en Alex heeft een reuzen otter gezien.

We zitten nu net aan de koffie, vanmiddag ons meegebrachte Parma biertje gehad en vanavond drinken we cola met rum van Astrid.

Comments