domoticaGrunn bij de "oude" Maakplek

devNetNoord

devNetNoiiord banner
In 2011 is devNetNoord opgericht. devNetNoord is een platform voor en door .NET developers in Noord Nederland. Het platform is een gezamenlijk initiatief van medewerkers van Microsoft, Quintor, KPN en Gasunie.

In de zomer van 2011 is het idee geboren om iets voor .NET ontwikkelaars te doen in het Noorden. René Broere (Quintor), Marco van der Steijle (destijds Microsoft) en Albert Alberts (KPN) maakten het idee concreet en op donderdag 29 september 2011 organiseerde devNetNoord haar eerste event. Op dit moment hebben we bijna 500 leden in Meetup.

De events zijn gericht op developers in Noord Nederland die interesse hebben in .NET ontwikkelen, architectuur en het laatste nieuws van Microsoft.

Het is de bedoeling om de sessies praktisch in te steken, zodat de aanwezigen de kennis die zij opdoen in de sessies op korte termijn kunnen toepassen in hun dagelijks werk. Code zal een belangrijk aspect zijn van alle presentaties.

Door de jaren heen is de informatie over devNetNoord op verschillende plekkken terecht gekomen. We zijn bezig om dit weer te stroomlijnen maar tot die tijd zijn onderstaande links te gebruiken.

Event site

Registreren via Meetup

Presentaties van de eerdere evenementen.

Github

Op de eerste polo-shirts stond achterop de volgende tekst:

"Ik vond het volgende devNetNoord-event toch beter!"